Hafta içi saat 16.00'ya kadar verilen siparişler aynı gün kargoda! 190 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz!
0546 155 50 17 0312 92 20 390
  • Sepetinizde ürün bulunmuyor.

    • 190.00 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo gönderimi yapılmaktadır.
  • GİRİŞ

Yüz Yüze Ders Etkinliği – AYT Fizik Kampı | 6-7 Mayıs 2023

Bu dersi video kaydını izlemek istersen YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsin.
Yüz Yüze Fizik Kampı Programı
Ders Tarih Saat Konu PDF Yayın Linki
1 6 Mayıs Cumartesi 14.00 – 17.00 Dönme, Yuvarlanma ve Açısal Momentum 1. Ders PDF’i  1. Ders Yayını
2 7 Mayıs Pazar 09.30 – 12.30 Kütle Çekim ve Kepler Yasaları 2. Ders PDF’i  2. Ders Yayını
3 7 Mayıs Pazar 14.00 – 17.00 Basit Harmonik Hareket 3. Ders PDF’i  3. Ders Yayını

Kampta Dersler Nasıl İşlenecek?

Etkinlikte ders tahtası kullanılarak ders anlatımı yapılacak.

Ders sırasında YKS odaklı konu anlatılacak. Konunun en çok zorlanılan noktalarına değinilecek. Öğrencilerin konularla ilgili temel düzeyde bilgi sahibi olmasında yarar vardır. Derslere katılmadan önce her öğrencinin ders içeriğindeki konulara çalışmış olması dersten alacağı verimi artıracaktır.

Her öğrencinin hem sandalyesi hem de masası olacak. Öğrenciler kendi notlarını almak için gerekli eşyalarını kendileri getirmeliler.

Öğrenciler ders sırasında anlamadıkları yerleri ya da aklına takılanları sorabilecekler. Sınıfın genelini ilgilendiren sorulara öncelik verilecek.

Ders sırasında soru tartışmak için öğrencilere PDF çıktısı dağıtılacaktır.

Yüz Yüze Katılım

  • null

    Yüz Yüze Etkinlik

    Sınıf ortamında, kamp formatında özel yapılandırılmış dersler

  • null

    Özel İçerik

    YKS odaklı derslerde Ertan Sinan Şahin anlatımıyla konunun mantığını anlayacaksınız

  • null

    Tarih ve Yer

    6-7 Mayıs 2023 | 09.30 – 16.50 | Uyanık Kütüphane (Ankara/Emek)

Nasıl Bir Etkinlik Olacak?

Kamptaki derslerde ne yapacağız?

Konuların en temel kavramlarını anlayacağız. Sıklıkla yanlış öğrenilen ve eksik bırakılan fakat önemli olan detaylar üzerinde özellikle duracağız. Soru çözümünden çok konu anlatımına ağırlık vereceğiz. Konuları anlamamız için gerekli olan örnekleri tartışacağız. Temel amacımız konuyu derinlemesine kavramak olacak. Bu sayede konular artık kolay kolay unutulmayacak. Yorum yapmamız gereken sorularda ve kavramsal sorularda çok daha iyi başarı gösterebileceğiz.

Dersleri kim anlatacak, dersten önce bir PDF verilecek mi?

Dersleri Ertan Sinan Şahin anlatacak. Ders içerikleri de Ertan Sinan Şahin tarafından hazırlanmış olacak. Derslerde yapılacak çalışmalar ile ilgili yüz yüze katılımcılar için PDF çıktısı hazır olacak. Dersi YouTube üzerinden izleyecek katılımcıların çıktı alabilmesi için PDF önceden YouTube üzerinden paylaşılacak.

Ders içerikleri konunun en başından mı başlayacak?

Konuları en baştan alıp genel bir tekrar yapacağız. Derse gelmeden önce ders içeriğindeki konulara çalışmış olan öğrencilerin dersten alacağı verim artacaktır.

Bu kampa katılmadan önce neler yapmalıyım?

Kampta işleyeceğimiz konulara daha önce tam anlamıyla çalıştıysan, kamptan önce kısaca bir gözden geçirme yaparak basit bir tekrar yapabilirsin.

Bu kampa katılmamın bana nasıl bir faydası olur?

Bu derslere katılan öğrenciler bir bütünlük içinde bu konuda birbiriyle ilişkili kavramları tam olarak öğrenir. Konuların birbiri ile olan ilişkilerini pekiştirir. Yeni nesil sorularda konuyu nasıl ele alacağını öğrenmiş olur. Bu dersten en iyi verimi konuları daha önce tamamlamış öğrenciler alacaktır. Konu içeriğine dair eksik kalan yerler, iyi anlaşılmamış noktalar, kavrandığında çok katkı sunabilecek teknikler bu derste ele alınacak. Ayrıca farklı bir ders deneyimi yaşamanın da öğrencilerin genel eğitim vizyonlarına bir katkı sunacağını biliyoruz.

Bu kampa online katılabilir miyim?

Bu kampta işlenecek dersler YouTube kanalımızdan ücretsiz bir şekilde canlı yayınlanacak. Kampa yüz yüze katılamayan öğrencilerimiz YouTube üzerinden katılabilirler.