Yüz Yüze Ders Etkinliği – Newton’un Hareket Yasaları | 29 Ekim
-
Newton’un Hareket Yasaları Fizik Kampı
135,00 TL
Online Katılım
Online Katılım
ertansinansahin.com üzerinden canlı yayınlanacak
Özel içerik
Newton’un hareket yasaları konusunda TYT ve AYT için gerekli olan tüm detaylara değinilecek
Tarih ve Yer
29 Ekim | 15.00 – 19.00 – Online
Yüz Yüze Katılım (Tükendi)
Yüz Yüze Etkinlik
TYT ve AYT odaklı, özel yapılandırılmış bir ders
Özel içerik
Newton’un hareket yasaları konusunda TYT ve AYT için gerekli olan tüm detaylara değinilecek
Tarih ve Yer
29 Ekim | 15.00 – 19.00 – Uyanık Kütüphane (Ankara/Emek)
Program
29 Ekim Cumartesi
15.00 – 15.50 | Ders |
15.50 – 16.00 | Mola |
16.00 – 16.50 | Ders |
16.50 – 17.00 | Mola |
17.00 – 17.50 | Ders |
18.00 – 18.50 | Soru-Cevap |
İşlenecek Konu
Newton’un Hareket Yasaları (TYT ve AYT için Gerekli Olan Tüm Detaylarıyla)
Etkinlik İçeriği
Etkinlikte ders tahtası kullanılarak ders anlatımı yapılacak.
Ders sırasında TYT ve AYT odaklı konu anlatılacak. Konunun en çok zorlanılan noktalarına değinilecek. Öğrencilerin konularla ilgili temel düzeyde bilgi sahibi olmasında yarar vardır. Derse gelmeden önce her öğrencinin ders içeriğindeki konulara çalışmış olması dersten alacağı verimi artıracaktır.
Her öğrencinin hem sandalyesi hem de masası olacak. Öğrenciler kendi notlarını almak için gerekli eşyalarını kendileri getirmeliler.
Öğrenciler ders sırasında anlamadıkları yerleri ya da akıllarına takılanları sorabilecekler. Sınıfın genelini ilgilendiren sorulara öncelik verilecek.
Ders sırasında soru tartışmak için öğrencilere PDF çıktısı dağıtılacaktır.
Nasıl Bir Etkinlik Olacak?
Derste ne yapacağız?
Konunun en temel kavramlarının anlatımını yapacağız. Özellikle yanlış öğrenilen ve sıklıkla eksik bırakılan fakat önemli olan detaylar üzerinde duracağız. Soru çözümünden çok konu anlatımına ağırlık vereceğiz. Konuları anlamamız için gerekli olan örnekleri tartışacağız. Temel amacımız konuyu derinlemesine kavramak olacak. Bu sayede bu konu artık kolay kolay unutulmayacak. Yorum yapmamız gereken sorularda ve kavramsal sorularda çok daha iyi başarı gösterebileceğiz.
Dersi kim anlatacak, dersten önce bir PDF verilecek mi?
Dersleri içerikleri de oluşturan Ertan Sinan Şahin şahsen anlatacak. Derste yapacağımız çalışmalar ile ilgili yüz yüze katılımcılar için PDF çıktısı hazır olacak. Online katılımcılar için bu PDF çıktısının alınabilmesi için önceden paylaşılacak.
Ders konunun en başından mı başlayacak?
Bu derse katılmadan önce neler yapmalıyım?
Daha önce işleyeceğimiz konulara tam anlamıyla çalıştıysan, kamptan önce kısaca bir gözden geçirme yaparak basit bir tekrar yapabilirsin.
Bu derse katılmamın bana nasıl bir faydası olur?
Bu derse katılan öğrenciler bir bütünlük içinde bu konuda birbiriyle ilişkili kavramları tam olarak öğrenir. Konuların birbiri ile olan ilişkilerini pekiştirir. Yeni nesil sorularda konuyu nasıl ele alacağını öğrenmiş olur. Bu dersten en iyi verimi konuları daha önce tamamlamış öğrenciler alacaktır. Konuya dair kalan eksikler, iyi anlaşılmamış noktalar, kavrandığında çok katkı sunabilecek teknikler bu derste ele alınacak. Ayrıca farklı bir ders deneyimi yaşamanın da öğrencilerin genel eğitim vizyonlarına bir katkı sunacağını biliyoruz.
Bu derse online katılabilir miyim?
Bu derse online olarak kayıt olabilirsiniz. Eş zamanlı olarak online katılmak için buraya tıklayın.
Newton’un Hareket Yasaları | Yüz Yüze Ders Etkinliği
Ertan Sinan Şahin’den Newton’un Hareket Yasaları hakkında özel tasarlanan bu derste tüm soru işaretlerini ortadan kaldır.
Bu ders TYT ve AYT odaklı, özel yapılandırılmış bir ders olacak. Ertan Sinan Şahin tahtada öğrencilerin zorlandığı noktalar üzerinde durarak ders anlatacak. Etkinlik canlı olarak yayınlanacak.
Derste Newton’un Hareket Yasaları konusunda TYT ve AYT için gerekli olan tüm detaylara değinilecek. Katılımcılara, ders için hazırlanan PDF gönderilerek sorular üzerinde tartışmalar yapılacak.
Bu derse yüz yüze katılmak istersen Newton’un Hareket Yasaları Yüz Yüze Fizik Dersi’ni inceleyebilirsin.